Wedstrijd rooster 2019 (zie wedstrijden) 
Uitslag koppel wedstrijd 25-5-2019 (zie extra wedstrijden)
Bernard Mulder kampioen 2019  ( zie wedstrijd uitslagen + foto pagina)
Op 14 augustus gaat de site over naar een andere webhoster, 
mogelijk dat de site dan enige tijd niet bereikbaar is.
   Home      Jeugd

Hallo jeugd vissers van H S V de Sportvisser uit Wapenveld     Mei 2017

Ook dit jaar willen we weer viswedstrijden voor de jeugd t/m 14 jaar.( Als je op 01-01-2017 14 jaar was mag je meedoen) We houden dit jaar de wedstrijden op de dinsdag avonden 20 en 27 Juni. Extra jeugdwedstrijd op Dinsdag 4 Juli  (We vissen dit jaar aan de kolk van de wijk de kolk. We loten om 6 uur ook aan de kolk.

Ook nog een paar tips

# Vis met een dunne lijn, niet dikker dan 10 honderdste

# Neem daarom ook een schepnet mee zo dat je zware vis kunt scheppen.

# Vis met een kleine haak, nummer 16 of 18.

# Vis met een kleine dobber, en lood deze goed af. Een dobber van een halve       

    gram is goed.

# Peil je dobber af, net vlak boven de bodem.

# Voer niet te ver weg maar binnen je dobber.

# Wees stil en zwaai niet te veel met je hengel.

# Zorg voor een emmer of een leefnet waar je je vis in kunt bewaren.

Tot aan de waterkant en veel visplezier toegewenst.

Het bestuur.

  
 

===========================================================================================================
Datums Jeugdwedstrijden 2016

De jeugdwedstrijden worden dit jaar gehouden op de volgende avonden;

Dinsdag     7     Juni 2016
Dinsdag    14    Juni 2016
Dinsdag    21    Juni 2016
Dinsdag    28    Juni 2016    
   
Net als in voorgaande jaren word er ook dit jaar weer een competitie voor de jeugd tot en met 13 jaar gehouden.Ben je op 1 Januari 13 jaar, dan mag je ook nog aan deze wedstrijden meedoen, ook als je voor aanvang van de wedstrijden in het zelfde jaar al 14 jaar bent geworden.
 
 Het loten van de stekken is tussen 18.00 en 18.15 bij het oude zwarte Paard bij de Manenbergerbrug, of aan het begin van de kade. De wedstrijden worden dit jaar weer aan de Kade gevist.
  
Als je na de loting op je plek aankomt dan mag je al wel je hengel klaar maken, maar dan moet je wel even wachten tot 18.30 voor dat de wedstrijd echt begint, dit word door een toeter duidelijk gemaakt. Vanaf dat moment heb je tot 19.30 de tijd om te proberen om de meeste en natuurlijk ook de grootste vis te vangen. Om 19.30 gaat opnieuw de toeter. Dit betekent dat de wedstrijd is afgelopen. Je kunt dan rustig aan je (vis) spulletjes opruimen ( natuurlijk ook de lege drink pakjes en ander afval), en wachten tot je aan de beurt bent waarbij gekeken zal worden hoeveel vissen je hebt gevangen en hoe lang ze zijn.

Hierna worden de prijzen verdeelt onder diegene die vis hebben gevangen.

Na afloop van de laatste wedstrijd (28 Juni) krijgt iedereen die tenminste drie keer heeft meegedaan met de competitie een prijs, dus altijd  de moeite waard om daar naar toe te gaan.

Ook worden dan de bekers uitgereikt aan de nummers 1 tot en met 5. Hiervoor wordt gekeken wie de drie hoogste noteringen heeft tijdens de competitie. En een beker voor diegene die tijdens 1 van de wedstrijden de grootste vis heeft gevangen. ( Brasem of Voorn)

Om mee te kunnen doen met deze wedstrijden moet je natuurlijk wel lid zijn van HSV de Sportvisser uit Wapenveld. Ben je nog geen lid maar wil je wel mee doen, ga dan even naar boek en cd winkel Sjaloom aan de Klapperdijk en wordt (jeugd)lid.

Voor elke wedstrijd die je mee vist moet je er wel aan denken dat je €0.50 vooraf aan de loting moet betalen. 
Om het eerlijk te houden mag je alleen met een gewone hengel met dobber vissen.

En zit het even tegen, of zit de boel in de knoop??? vraag dan gerust aan de begeleiding om je even weer op de goede weg te helpen.
De vereniging zorgt er voor dat iedereen die meedoet, net voor het begin van de wedstrijd maden en visvoer krijgt. ( maar dit mag je natuurlijk ook zelf meenemen).
  
  
  
  
  

  
  
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2014
 
Joran Meima opnieuw kampioen bij de jeugd....

De wedstrijden voor de jeugd zitten er weer op. 
In verband met de baggerwerkzaamheden was het parcours dit jaar verlegt naar het gedeelte tussen molen de Vlijt en de brug bij Euroma..
Met gemiddeld 15 deelnemers werden de jeugdwedstrijden weer goed bezocht. 
Helaas lieten de vissen zich dit jaar niet makkelijk vangen, en werder meestal maar door een enkeling een visje gevangen. 
Uiteindelijk bleek Joran hier weer het best in geslaagd te zijn en werd zo wederom kampioen bij de jeugd, tevens wist hij dit jaar ook nog de grootste vis (21cm) te vangen.
de nummers 1 tot en met 5 ware;

1.  Joran Meima
2.  Lisa Schoenmaker
3.  Youri Polhaar
4.  Ramon Niese
5.  Gijs Beekhof

De voledige uitslag kun je vinden bij;uitslagen jeugdwedstrijden...
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------