Wedstrijd rooster 2019 (zie wedstrijden) 
Uitslag koppel wedstrijd 25-5-2019 (zie extra wedstrijden)
Bernard Mulder kampioen 2019  ( zie wedstrijd uitslagen + foto pagina)
Op 14 augustus gaat de site over naar een andere webhoster, 
mogelijk dat de site dan enige tijd niet bereikbaar is.
   Home      50 jaar de Sportvisser jubileum

   Jubileum receptie HSV de Sportvisser Wapenveld

Op 3 maart 2014 was het 50 jaar geleden dat HSV de Sportvisser uit Wapenveld werd opgericht. Uiteraard wilde het bestuur dit niet ongemerkt voorbij laten gaan, en hadden voor deze gelegenheid dan ook een jubileum receptie gepland op Donderdag 6 Maart, bij Vriezes erfgoed. Alle leden waren voor deze avond uitgenodigd, alsmede de besturen van  HSV Helpt Elkander uit Hattem , HSV de Snoekbaars uit Heerde en O&O uit Wezep ,de sponsoren van dit moment ( de Boerenschuure, en Visser Euronics), en uiteraard ook  de overkoepelende organisatie, Sportvisserij Oost Nederland welke werd vertegenwoordigd door de voorzitter, de heer Jan Eggens.

de heer Jan Eggens beet op deze avond de spits af door het bestuur en de vereniging te feliciteren met deze mijlpaal, en vroeg om toch zeker door te gaan tot het 100 jarig jubileum. Hij benadrukte dat de samenwerking tussen alle hengelsportverenigingen, en de Federatie van groot belang is om onze geliefde hengelsport te kunnen blijven beoefenen.Ook overhandigde hij aan de voorzitter een enveloppe met inhoud, welke na eigen inzicht besteed kan worden binnen de vereniging.

Hierna nam  voorzitter Henk Zwerus de microfoon van hem over en hete alle aanwezigen van harte welkom op deze feestelijke avond, en in het bijzonder de ereleden Henk Bosman en Toon Veneman , de besturen van de buur verenigingen en de sponsoren.
Hij memoreerde aan de oprichting alhoewel niet alle details vanaf de begin periode te achterhalen zijn. Op dit moment telt de vereniging ongeveer 400 leden waarvan ongeveer 75 jeugdleden.
Op deze avond was ook de heer Henk Sanders aanwezig, en voor zover bekend het enigste lid die al vanaf de oprichting in 1963 lid is van HSV de Sportvisser uit Wapenveld. Hij werd dan ook samen met zijn vrouw naar voren gehaald. De voorzitter mocht hem vertellen dat het bestuur voornemens was om hem tot erelid van de vereniging te benoemen, en dit werd met een luid applaus van alle aanwezigen dan ook bekrachtigd.
Toon Veneman overhandigde hem een herinneringsbord, en Jan va Loo overhandigde een mooie bos bloemen aan diens vrouw.Na alle aanwezigen verder een fijne avond te wensen, sloot de voorzitter het Officiele gedeelte van de avond af, en werd iedereen voorzien van een hapje en een drankje.
Gedurende de hele avond werden er ook film beelden getoond onder ander van de periode tussen 1975 en 1985, en tussen 2000 en 2004
Ook oud bestuursleden ontbraken niet op deze avond, met onder andere Henk Bosman en Jaap Dul (oud voorzitter)Bestuursleden HSV Helpt Elkander uit Hattem en Jan Vels (Boerenschuure)


Ook de dames vermaakten zich prima.